Broj pregledavanja: 570

Prečko, Tijardovićeva, trosobni stan, novogradnja, 68m2

ID: 4214-1

Stan u novogradnji, prodaja


 

136.260,00 € 1.028.143,02 kn

Grad:Zagreb

Uža lokacija:Prečko

Cijena/m²:2.000,00 €

Površina:68,13 m²

Sobnost:3

Kupaonica:1

Katnost:vpri/4

Grijanje:Centralno etažno plinsko

Stanje:U izgradnji

Energetski certifikat:B


3
1

Prečko, ulica Ive Tijardovića; stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. g. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice

U zgradi su smješteni stanovi: dvosobni od 42m2 do 48m2, trosobni od 58m2 do 71m2, te četverosobni od 79m2 do 109m2. U podrumu je osigurano 78 parkirno-garažnih mjesta i 73 spremišta za stanare, te toplinska podstanica i stubišta sa liftovima. Vertikalna komunikacija je ostvarena dvokrakim stubištima i putničkim dizalima koja povezuju 5 nadzemnih etaže s garažnim prostorom na etaži -1 i -2.

 

CIJENE:

Stanovi do 62m2 - 2.100€/m2

Stanovi iznad 62m2 - 2.000€/m2

Za kupnju se uplaćuje isključivo kapara 10%, ostalih 90% na kraju po dovršetku gradnje iz vlastitih sredstva ili hipotekarnim kreditom na stan koji kupujete.

Projekt je u sustavu PDV-a; kupac ne plaća porez na promet nekretnina, niti agencijsku proviziju.

 

Uz stan je obavezna kupnja garažnog parkirnog mjesta - cijena - veličina x koef. 0,6 x 1.500€/m2.

Uz stan je obavezna kupnja spremišta - cijena - veličina x koef. 0,5 x 2.000€/m2.

 

KOMPLETAN PROJEKT SA SLIKAMA I TLOCRTIMA POGLEDAJTE NA: https://www.basilica.hr/projekt - projekt PREČKO - IVE TIJARDOVIĆA ili zatražite informacije na nikola@basilica.hr

 

 

Stan oznake S04, trosoban, nalazi se u visokom prizemlju te se sastoji od: ulaznog hodnika, kupaonice, wc-a, dvije sobe, gospodarstva, dnevnog boravka sa blagovaonicom, kuhinje i loggie, ukupne prodajne površine 68,13m2.

 

 

OPREMA:

 

Građevina je stambene namjene s dvije podzemne etaže i 5 nadzemnih (prizemlje, 1., 2., 3. i 4 kat). U podzemnim etažama nalaze se 78 parkirno garažnih mjesta, spremišta i tehničke prostorije. Vertikalna komunikacija je ostvarena dvokrakim stubištima i putničkim dizalima koja povezuju 5 nadzemnih etaža s garažnim prostorom na etažama na -1 i -2. Građevina se sastoji od dvije stubišne jedinice, (dva lifta i dva stubišta) koje imaju pristup iz unutarnjeg dvorišta iz ulice, a sa južne strane nalazi se kolna rampa kojom je omogućeno spuštanje u podzemne etaže. U nadzemnim etažama predviđeni su jednoetažni stanovi, ukupno 73 komada.

 

Konstrukcija zgrade sastoji se u cijelosti iz armirano betonskih zidova debljine d=18-20 cm, sustava monolitnih armirano betonskih ploča d=20cm, te pregradnih zidova od GK ploča d=10-12 cm. Pregradni zidovi između stanova su armirano betonski sa jednostrano ili obostrano toplinskom izolacijom.

 

Vanjski zidovi podrumske etaže i prizemlja (sokl) koji su vidljivi dijelovi pročelja toplinski su izolirani i završno obrađeni  dekorativnom kamenom žbukom, a dijelovi koji su ukopani sa vanjske strane su hidro izolirani. Vanjski zidovi ostalih etaža također su toplinski izolirani i obrađeni silikatnom žbukom.

 

Termofasada: po svim zidovima pročelja zgrade sastoji se od sljedećih slojeva: lijepljeni polistiren EPS debljine 14 cm, mrežica od staklenih vlakanaca u ljepilu, masa za izravnanje, akrilni premaz te obrada silikatnom žbukom zrna do 2 mm debljine.

 

Zidovi: svi nosivi zidovi bit će izvedeni od armiranog betona d=18-20 cm. Pregradni zidovi d=10-12 cm od GK ploča u sustavu kao KNAUF. Zidovi i ploče od armiranog betona bit će obrađeni izravnavajućom masom, gletani i finalno bojani u bijelu boju.

 

Izolacija podruma: vertikalna izolacija bit će hidro izolacija PVC trakama (PVC d=1,5mm proizvođač kao “MAPEI” sa varenim spojevima) sa preklopom 10 cm. Zaštita hidro izolacije: ekstrudiranim polistirenom, debljine 5 cm i čepastom profiliranom izolacionom trakom.

 

Zvučna izolacija: na armirano-betonsku ploču izvest će se elastificirani ekspandirani polistiren u sloju 2 cm i ekspandirani polistiren 4 cm pa folija PE. Na te postavljene slojeve dolazi cementna glazura debljine 5cm (izvedba kao plivajući pod) te na njega parket.

 

Podovi: u stanovima izvest će se od gotovog dvoslojnog parketa “hrast” 2.klase dimenzije od 300-400x40-70x11 mm, tvornički lakiran. Pod na terasama izvest će se od gress keramike.

 

Sanitarni  čvorovi: kupaonice i kuhinja biti će opločeni talijanskom keramikom po odabiru Prodavatelja, na lođama talijanska keramika gress. Keramika će se postavljati u kupaonama do visine stropa, a u kuhinji visine 60 cm između elemenata. U kupaonicama i wc-ima će se ugrađivati sanitarija I. klase, kvalitete kao „Duravit D-Code“.Vodokotlići će biti ugradbeni kao tip „Geberit duofix“. Kade će biti od proizvođača kao "Kolpasan" bez hidromasaže tip kao „Tamia“, a tuš kabine i tuš kade kutne bez hidromasaže kao “Kolpasan” tip kao „Flamenco“.

 

Fasadna stolarija: PVC plastična u bijeloj boji sa prekinutim toplinskim mostom, ostakljena troslojnim izo staklom 4mm+14mm+4mm+14mm+4mm, sa premazom Low-E. Zaštita od sunca – aluminijska roleta, punjena termoizolacijskom masom. Vanjske klupčice bit će izvedene od bijelog aluminijskog lima.

 

Unutarnja stolarija: drvo (furnir) bijele boje, suha ugradnja obuhvatni dovratnik, svijetle visine 210 cm. Ulazna vrata protuprovalna i protupožarna T 30, bijele boje. Unutarnje klupčice bit će izvedene od bijelog umjetnog kamena tip kao „Titanium“ ili slično po odabiru prodavatelja.

 

Unutrašnjost zgrade:  odnosno zajednički dijelovi zgrade bit će slijedećeg standarda - Ograde stubišta, balkona, loggia i terasa su u crnoj bravariji; obrada uljna boja, finalno bojana u boju po odabiru prodavatelja. Vanjska površina pred stanovima i stubišni prostor opločit će se kamenom po odabiru Prodavatelja

 

Električna instalacija: izvest će se u svim stanovima “podžbukno“, kao i  telefonska instalacija i TV instalacija. U zgradi će biti montiran zajednički antenski sustav za praćenje zemaljskih programa i priprema instalacije za kabelsku televiziju. U stanove će se ugraditi videoportafoni, koji su povezani sa ulaznim vratima u zgradi.

 

Ventilacija stanova: ventilacija većeg dijela objekta riješena je prirodnim putem preko prozora, u sanitarne čvorove koji nemaju prozor izvesti će se prisilna ventilacija, preko odsisnih ventilatora.

 

Instalacija vodovoda i kanalizacije: instalacija vodovoda izvoditi će se način da se za svaki stan osigura dovoljna količina vode sa dovoljnim tlakom. Priprema tople sanitarne vode vrši se parcijalno plinskim kombi bojlerima. Za svaki stan predviđen je vodomjer koji se nalazi u vodomjernim ormarićima na svakoj etaži.

 

Grijanje stanova:  izvest će se centralno etažno grijanje, sa kombi bojlerima tip kao “Vaillant” ili „Viessmann“ sa termostatom sa tjednim programom za podešavanje temperature, pločasti  radijatori tip kao “VOGEL NOOT”. Tip i jačina bojlera te broj komada radijatora uvjetovan je strojarskim projektom koji je sastavni dio građevinske dozvole.

 

Klimatizacija  stanova: svaki stan opremljen je klima uređajem u „Split“ izvedbi u dnevnom boravku.

 

Krovište: ravno – biti će izvedeno na slijedeći način: na armirano betonsku ploču dolazi se sloj betona za pad d=5-10cm na koji se izvodi hidro izolacija PVC trakama (PVC d=1,5mm proizvođač kao “MAPEI” sa varenim spojevima). Na to se izvodi geotekstil (filc) sa preklopom od 10 cm pa ekspandirani polistiren d=15 cm i na kraju granulirani prani šljunak profila 16-32 mm debljine 5-7 cm.

Garancija na krov 10 godina.

 

Promet: ulaz vozila na parkirno-garažna mjesta na podzemne etaže osiguran je iz ulice. Odlaganje smeća predviđeno je u kontejnerima koji su smješteni u kućici za smeće.

  Dozvole

  Građevinska dozvola , Lokacijska dozvola , Vlasnički list

Ostali podaci

 • Novogradnja
 • Orijentacija:
  Jug
 • Stolarija:
  PVC solarija
 • Broj kreveta:
  2
 • Prijevoz:
  Autobus+Automobil+Tramvaj
 • Udaljenost od prijevoza:
  5 min
 • Godina izgradnje:
  2020

Opis nekretnine

 • Klima uređaj
 • Lift
 • Nenamješteno
 • Pristup invalidima
 • Protuprovalna vrata
 • Visina stropa:
  2,6 m
 • Osnovna infrastruktura:
  ADSL, Aktivna telefonska linija, Gradski vodovod, Kabelska TV, Kanalizacija, Plin, Portafon, Satelitska TV, Struja, Telefonska instalacija, Video portafon

Prostorije (objekti) uz nekretninu

 • Garažno mjesto
 • Loggia
 • Spremište
Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

Prečko, novi projekt, 3s stan od 58m2

Površina: 58,49 m²

Sobnost: 3

122.829,00 €

Jarun, 3s sa vrtom, novogradnja

Površina: 69,59 m²

Sobnost: 3

160.057,00 €

Jarun, novogradnja, 2s sa vrtom

Površina: 45,76 m²

Sobnost: 2

125.840,00 €

Jarun, novi projekt, 3s stan sa velikim vrtom

Površina: 66,64 m²

Sobnost: 3

183.260,00 €

Jarun, Kružna, 3s stan od 67m2 u novogradnji

Površina: 67,44 m²

Sobnost: 3

155.112,00 €