Trokut - Zgrada 3

Zagreb, Trokut


Površina: 101.63 m2

Cijena: 171.754,70 €

Cijena/m²: 1690 €

Broj nekretnina u projektu: 1


Energetski certifikat:

Trokut, ulica Trokut, novi projekt od 9 stanova (dvije zgrade naslonjene jedna na drugu).


Sastoji se od visokog prizemlja 2 kata. U zgradi su: 2s stanovi od 46m2, 3s stanovi od 57m2 i 79m2, 4s stanovi od 77m2, 96m2 i 100m2, te 5s od 128m2. Zgrada je u fazi gradnje, dovršetak je u 11. mjesecu 2019. g.


3D slika zgrade nije odgovarajuća, stavljena je privremeno dok ne dobijemo od arhitekta 3D prezentaciju.


Visoka kvaliteta gradnje, "B" ENERGETSKI CERTIFIKAT!


CIJENA: 1.690€/m2 - 1.750€/m2TEHNIČKI OPIS:

Konstrukcija - većim dijelom armirano-betonska. Nenosivi vanjski zidovi i zidovi između stambenih jedinica su zidani blok opekom. Zidovi između stambenih jedinica i zajedničkih prostora su armirano-betonski i obloženi sa kamenom vunom kao toplinska izolacija. Svijetla visina u svim stambenim prostorima iznosi 275,00 cm.

Krov zgrade - izvodi se kao kosi sa padom u jednu stranu od sendvić panela.

Fasada zgrade - izvodi se po sistemu „ETICS“ sa 12cm grafitnog stiropora i završnim slojem od silikatne žbuke.

Vanjska stolarija - PVC stolarija vrhunskog proizvođača Salamander višekomornim profilima, ostakljena izo troslojnim staklom i s pripadajućom kutijom za alu rolete punjene poliuretanom.


OPREMLJENOST STAMBENIH JEDINICA:

Zidovi stana - armirano-betonski i zidani, obostrano su žbukani, gletani i ličeni u minimalno 2 navrata. Pregradni zidovi unutar stanova su blok opeke debljine 12,5cm. Visina i način opločenja sanitarnih čvorova ovisna je o dimenziji pločica.

Podovi stana - izuzev podova unutar kupaonica, kuhinja i hodnika stana, i na terasama i loggiama, obloženi su parketom (gotovi hrastov parket). U kupaonicama podovi su obloženi keramičkim pločicama dok su podovi loggia i terasa obloženi protukliznim keramičkim pločicama.

Stolarija stana – Ulazna vrata u stanove su protuprovalna i vatrootporna s obuhvatnim štokovima. Vrhunska unutarnja stolarija je u bijeloj boji sa utorima, te na mjestima i ostakljena.

Sanitarna oprema - visoke je kvalitete poznatih svjetskih proizvođača kao što su Laufen, Kolpa San, Grohe, i sličnih. WC školjke su sve konzolne s podžbuknim Geberit vodokotlićem.

Elektroinstalacije - Elektro brojila su smještena u zajedničkom prostoru (prizemlje stambenog objekta). Elektrooprema je visoke kvalitete poznatih proizvođača. U svim stanovima predviđene su telefonske i TV utičnice i izvodi stropne rasvjete te izvod struje za termostat u dnevnom boravku. Predviđena elektrooprema kuhinje sastoji se od izvoda za stropno svjetlo, izvoda za štednjak, utičnice za hladnjak, utičnice za perilicu, utičnice u pojasu iznad radne plohe te izvoda za napu. Elektrooprema kupaonice sadrži izvod za stropnu rasvjetu, priključnicu za perilicu rublja, izvod struje za bojler, izvod struje za nadsvjetlo iznad umivaonika, utičnicu sa zaštitom od vode i izvod struje za ventilator. Elektrooprema u hodniku je ugrađeno stropno rasvjetno tijelo, strujni razdjelnik stana, ormarić slabe struje, utičnica, centralni sklop struje cijelog stana (osim bojlera i hladnjaka). Za stambene jedinice, osigurana je mogućnost spajanja na kabelsku TV preko
instalacije zajedničkog antenskog satelitskog sustava.

Vodomjeri - predviđeni za svaki stan i smješteni vodomjernim oknu van stambenog objekta. Glavni ventil vode smješten je u svakom.

Grijanje stana - je centralno, etažno na plin. Plinsko brojilo smješteno je u stanu pored ulaznih vrata s daljinskim očitanjem. Za grijanje i pripremu tople vode koriste se Vaillant plinski kondenzacijski bojleri. Stanovi su opremljeni digitalnim termostatom s tjednim programom. U kupaonicama su radijatori „ljestve“, dok su u svim ostalim prostorijama ugrađeni blok radijatori vrhunske kvalitete i dizajna marke Vaillant.

Hlađenje stana - inverter klima predviđena u dnevnom boravku

Umjetna ventilacija - osigurana je ventilatorima u svim sanitarnim prostorijama, a ventilacija kuhinja osigurana je cijevima za odsis napa dovedenim do pozicija štednjaka predviđenim projektom.Mogućnost uređenja po svojoj želji - odabir keramičkih pločica, parketa, unutarnje stolarije ili dodatnih zahvata u prostoru!
08.2018. g. - započeta gradnja
Trokut, ulica Trokut, uvučeno od glavne ceste, 10min pješice udaljeno od tramvaja na Av. Dubrovnik i autobusa. U blizini je trgovina i pekara (3min pješice), osnovna škola je u Trnskom i Savskom Gaju (10min pješice).
Brza tražilica
Cijena (€):
Površina (m2):
ID: 3588-1
Trokut, novogradnja, 4s stan od 102m2 sa velikom terasom

Zagreb, Trokut
Stan u novogradnji

Površina: 101,63 m²

Sobnost: 4

Katnost: 2 /2

171.754,70 € više

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna