Siget - Zgrada 5

Zagreb, Siget


Površina: 120.59 m2

Cijena: 223.091,50 €

Cijena/m²: 1850 €

Broj nekretnina u projektu: 1


Energetski certifikat:

Siget - Radmanovačka ulica, novogradnja na mirnoj lokaciji.


Dvije zgrade koje se sastoje od podruma, prizemlja i 3 kata - ukupno 76 stanova. Zgrada kreće uskoro u izgradnju, dovršetak je 6. mjesec 2021. g.

Pozivamo Vas, da sudjelujete u opremanju i kreiranju vašeg budućeg doma i u samom tijeku izgradnje. Prepustit ćemo Vam odabir pločica, parketa, sanitarija, manjih preinaka na pregradnim zidovima...
Stambeni objekt će se nalaziti u neposrednoj blizini tramvaja, trgovina, škole, vrtića, doma zdravlja i ostalog sadržaja...
Zgrada će imati energetski certifikat B.


STANDARDI U GRADNJI:

Vanjski zidovi podrumske etaže i prizemlja (sokl) koji su vidljivi dijelovi pročelja toplinski su izolirani i završno obrađeni dekorativnom kamenom žbukom, a dijelovi koji su ukopani sa vanjske strane su hidro izolirani. Vanjski zidovi ostalih etaža također su toplinski izolirani i obrađeni silikatnom žbukom.


Termofasada: po svim zidovima pročelja zgrade sastoji se od sljedećih slojeva: lijepljeni polistiren EPS debljine 16 cm, mrežica od staklenih vlakanaca u ljepilu, masa za izravnanje, akrilni premaz te obrada silikatnom žbukom zrna do 2 mm debljine.


Zidovi: svi nosivi zidovi bit će izvedeni od armiranog betona d=16-20 cm. Pregradni zidovi d=10-12 cm od GK ploča kao KNAUF. Završna obrada zidova: gips vapnena žbuka debljine 1,50 cm gletana i finalno bojana u bijelu boju. Zidovi i ploče od armiranog betona bit će obrađeni izravnavajućom masom, gletani i finalno bojani u bijelu boju.


Izolacija podruma: vertikalna izolacija bit će hidro izolacija PVC trakama (PVC d=1,5mm proizvođač kao “MAPEI” sa varenim spojevima) sa preklopom 10 cm. Zaštita hidro izolacije: ekstrudiranim polistirenom, debljine 5 cm i čepastom profiliranom izolacionom trakom.


Zvučna izolacija: na armirano-betonsku ploču izvest će se elastificirani ekspandirani polistiren u sloju 2 cm i ekspandirani polostiren 4 cm pa folija PE. Na te postavljene slojeve dolazi cementna glazura debljine 5cm (izvedba kao plivajući pod) te na njega parket.


Podovi: u stanovima izvest će se od gotovog. dvoslojnog parketa “hrast” 2. klase dimenzije od 300-400x40-70x11 mm, tvornički lakiran. Pod na terasama izvest će se od gress keramike.


Sanitarni čvorovi: kupaonice i kuhinja biti će opločeni talijanskom keramikom po odabiru Prodavatelja, na lođama talijanska keramika gress. Keramika će se postavljati u kupaonama do visine stropa, a u kuhinji visine 60 cm između elemenata. U kupaonicama i wc-ima će se ugrađivati sanitarija I. klase, kvalitete kao „Duravit D-Code“.Vodokotlići će biti ugradbeni kao tip „JOG DUO“ proizvođača „Liv“. Kade će biti od proizvođača kao "Duravit" bez hidromasaže, a tuš kabine i tuš kade kutne bez hidromasaže kao “Duravit”.


Fasadna stolarija: PVC plastična u bijeloj boji sa prekinutim toplinskim mostom, ostakljena izo staklom 4+16+4 mm, sa premazom low-E. Zaštita od sunca – aluminijska roleta, punjena termoizolacijskom masom. Vanjske klupčice bit će izvedene od bijelog aluminijskog lima.


Unutarnja stolarija: drvo (furnir) bijele boje, suha ugradnja u slijepi dovratnik, svijetle visine 210 cm. Ulazna vrata protuprovalna i protupožarna T30, bijele boje. Unutarnje klupčice bit će izvedene od bračkog sivca ili drugog sličnog kamena po odabiru prodavatelja.


Unutrašnjost zgrade: odnosno zajednički dijelovi zgrade bit će slijedećeg standarda - Ograde stubišta, balkona, loggia i terasa su u crnoj bravariji; obrada uljna boja, finalno bojana u boju po odabiru prodavatelja. Vanjska površina pred stanovima i stubišni prostor opločit će se keramičkim pločicama po odabiru Prodavatelja.


Električna instalacija: izvest će se u svim stanovima “podžbukno“, kao i telefonska instalacija i TV instalacija. U zgradi će biti montiran zajednički antenski sustav za praćenje zemaljskih programa i priprema instalacije za kabelsku televiziju.


Ventilacija stanova: ventilacija većeg dijela objekta riješena je prirodnim putem preko prozora, sanitarni čvorovi koji nemaju prozor, ventiliraju se preko odsisnih ventilatora.


Instalacija vodovoda i kanalizacije: instalacija vodovoda izvoditi će se način da se za svaki stan osigura dovoljna količina vode sa dovoljnim tlakom. Priprema tople sanitarne vode vrši se parcijalno plinskim kombi bojlerima. Za svaki stan predviđen je vodomjer koji se nalazi u vodomjernim ormarićima na svakoj etaži.


Grijanje stanova: izvest će se centralno etažno grijanje, sa kombi bojlerima tip kao “Vaillant”„Vissmann“ ili „Wolf“ sa mehaničkim podešavanjem temperature, pločasti radijatori tip kao “VOGEL NOOT”. Tip i jačina bojlera te broj komada radijatora uvjetovan je strojarskim projektom koji je sastavni dio građevinske dozvole.


Klimatizacija stanova: svaki stan opremljen je klima uređajem u „Split“ izvedbi u dnevnom boravku.


Krovište: ravno – biti će izvedeno na slijedeći način: na armirano betonsku ploču dolazi se sloj betona za pad d=5-10cm na koji se izvodi hidro izolacija PVC trakama (PVC d=1,5mm proizvođač kao “MAPEI” sa varenim spojevima). Na to se izvodi geotekstil (filc) sa preklopom od 10 cm pa ekspandirani polistiren d=15 cm i na kraju granulirani prani šljunak profila 16-32 mm debljine 5-7 cm. Garancija na krov 10 godina.


Promet: ulaz vozila na parkirališna mjesta unutar parcele osiguran je sa Odvojka uz sjevernu među preko javno prometne površine koja se spaja na Radmanovačku ulicu. Završna obrada podova na parkirnim mjestima izvest će od završnog sloja asfalta. Odlaganje smeća predviđeno je u kontejneru koji je smješten u kućici za smeće.


Također će se ugraditi u stanu :
- video portafoni
- električna brava na ulaznim vratima u objekt povezano sa svakim stanom
- protuprovalna vrata na ulazu u svaki stan u bijeloj boji
Siget, Radmanovačka ulica, 8min do tramvaja.
Brza tražilica
Cijena (€):
Površina (m2):
ID: 4335-1
Siget, komforan 4s stan sa vrtom od 100m2, novogradnja

Zagreb, Siget
Stan u novogradnji

Površina: 120,59 m²

Sobnost: 4

Katnost: pri /3

223.091,50 € više

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna