Kajzerica - Podbrežje - Zgrada 31

Zagreb, Kajzerica


Površina: 79.56 m2 - 108.6 m2

Cijena: 186.966,00 € - 255.210,00 €

Cijena/m²: 2350 € - 2350 €

Broj nekretnina u projektu: 2


Energetski certifikat:

Kajzerica - Podbrežje - projekt u fazi izgradnje, dovršetak gradnje je 01. mjesec 2022. g.


Sastoji se od prizemlja i 3 kata. Ukupno samo 4 stana. Svaki stan ima garažu i parkirno mjesto. U zgradi su 3s stanovi od 80m2, te 4s od 109m2 i 130m2.

Svaki kupac ima mogućnost sudjelovanja u opremanju svog doma iz snova, odnosno kod odabira ugradne opreme (u rangu cijena i ponude investitora, ili skuplje uz nadoplatu).

Postoji mogućnost i manjih izmjena u tlocrtu, po željama kupca, a sve u dogovoru s arhitektom investitora (ako je isto moguće).


Visoki standard izvođenja radova.
Ugradbeni materijali i oprema su vrhunski, poznatih i renomiranih proizvođača.


ZGRADA - KOSTRUKICJA I POZICIJA:

Zgrada je projektirana za udoban život. Na ca 590m2 brutto su samo 4 stana. Cijelo prizemlje su garaže i ostave. Sa sjeverne strane zgrada je odmaknuta od susjedne parcele 3,5m, a od susjedne zgrade preko 6,5m. Sa istočne strane je dijelom naslonjena na postojeću zgradu, a dijelom se odmiče 3m od ruba parcele. Na tom dijelu je planiran roštilj. Svaki stan će imati sa svog brojila za vodu, vodu pored roštilja. Struja do roštilja je sa zajedničke potrošnje (haustor i rasvjeta oko zgrade). Sa južne strane je do susjedne parcele preko 8m, a do susjedne zgrade preko 11m. Na zapadnoj strani je ulica. Zgrada će imati osim 4 garaže i još 4 parkirna mjesta 1 na sjevernoj strani zgrade, a 3 na južnoj. Ispred parkirnih mjesta biti će uređen vrt za sjedenje sa dosta zelenila.

Armirano betonska konstrukcija sa pregradbenim knauf zidovima. Fasada kamena vuna 15cm. Kamena vuna je bolja od stiropora jer je negoriva i višestruko postojanija od stiropora. Unutarnja izolacija od haustora je također kamena vuna. Haustor je zamišljen kao sigurna zona od požara pa je od garaža odvojen protupožarnim vratima, a ima i automatski sustav za oddimljavanje.

Zgrada je projektirana da izdrži potres od 9 stupnjeva po Richteru (minimalno 100kg rebrastog armaturnog željeza na 1m3 betona, debljine nosivih zidova minimalno 20cm). Ispod zgrade je protupotresni nasip od 40cm, koji u slučaju potresa služi kao amortizer.

Na balkonima staklene ograde prema zapadu da se u sobe propusti što više sunca i svjetlosti. Dvoslojno kaljeno zatamnjeno staklo.

Hidroizolacija je od proizvođača Sika (Švicarska).


STOLARIJA:

PVC prozori visoke kvalitete okova 6 komora, troslojna stakla, rolete na struju, komarnici koeficijenta provodnosti topline je oko 1 w/m2K. Za veće prozore i klizne stijene značajno ispod 1, proizvođač tipa Gealan, Aluplast ili Kömmerling.


STANOVI:

Stan je kompletno toplinski i zvučno izoliran od haustora. Glazure od 10cm debljine (stiropor + glazura) jamče i toplinsko zvučnu izolaciju od stana ispod. Grijanje je plinsko etažno. Sva oprema će biti od proizvođača Bosch (Njemačka). Podna grijanja ispod svih keramičkih pločica + radijatori ljestve u kupaonicama. Klima tehnika Daikin (Japan). Parket hrastov 15,5mm, troslojni, kupci mogu birati (do 200kn/m2, doplata za skuplje). Pločice 1. klasa, također se mogu birati (do 150kn/m2, doplata za skuplje). Unutarnja stolarija do 3.300kn kom. Ulazna vrata u stan protuprovalna, protupožarna i protudimna. Video portafon.


GARAŽE:


U ostavama (garažama) je umivaonik. U garažama je separator, koji će spriječiti da eventualna curenja ulja iz automobila završe u kanalizaciji. Garažna vrata na daljinski. Podolit QXS pod u garaži (Polister univerzal D - receptura Bayer Leverkusen) u debljini 3-4mm. Sustav na bazi sintetskih epoksidnih smola s neklizavom površinom.


Energetski certifikat je B niskoenergetska kuća.
03.2021. g. - gradnja konstrukcije 2. kata
Novi Zagreb, Kajzerica, kvart smješten uz Savski nasip, Jadranski most, hipodrom i Aveniju Dubrovnik.
Prometno povezan tramvajem i autobusom. U kvartu se nalazi osnovna škola, srednja škola i vrtić. Također ima 4 dućana, dvije pekarnice, dom zdravlja, ljekatnu, te sav ostali potreban sadržaj.
Brza tražilica
Cijena (€):
Površina (m2):
ID: 4767-1
Kajzerica, 4s penthouse sa terasom i garažom

Zagreb, Kajzerica
Stan u novogradnji

Površina: 108,60 m²

Sobnost: 4

Katnost: 3 /3

255.210,00 € više

ID: 4790-1
Kajzerica, Podbrežje, 3s u novogradnji sa garažom

Zagreb, Kajzerica
Stan u novogradnji

Površina: 79,56 m²

Sobnost: 3

Katnost: 1 /3

186.966,00 € više

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna