• 177

Zapruđe - Zgrada 1

Zagreb, Zapruđe

  • Broj nekretnina: 4
  • Površina: od 89.05m2 do 121.58m2
  • Cijena: od 187.005 € do 255.318 €
  • Cijena/m2: od 2.100 € do 2.100 €
  • Datum završetka: 12/2022

Opis projekta

 

Zapruđe, novi projekt od 36 stanova, sastoji se od dvije zgrade.

Zgrade se sastoje od podruma (podzemna garaža i spremišta), prizemlja (garaže, poslovni prostori i spremišta) i jedna ima 3 kata a druga 6 katova.

U zgradi su: 2s stanovi od 38m2 do 54m2, 3s stanovi od 75m2 do 78m2, 4s stanovi od 77m2 do 109m2 i 5s stanovi od 112m2 do 122m2. Zgrada je u fazi izgradnje, dovršetak je krajem 2022. g. 

 

Visoka kvaliteta gradnje, "A/B" ENERGETSKI CERTIFIKAT!

 

CIJENA:
Avansno plaćanje: 2.100€/m2
Kapare 10% i kredit na kraju: 2.200€/m2

Uz svaki stan je obavezna kupnja parkirnog mjesta (vanjskog ili garažnog) i spremišta koje se dodatno plaća:

Garažna parkirna mjesta u garaži na -1 razini od 14m2 do 22m2 x 0.4 x cijena m2

Vanjska parkirna mjesta u prizemlju su fiksno 4.000 € ukupno.

Spremišta zidana od 3m2 do 8m2 x 0.5 x cijena m2

 

 

TEHNIČKI OPIS:

 

KONSTRUKCIJA:

Konstrukcija zgrade je većim dijelom armirano betonska.
AB zidovi podzemne etaže su debljine 25 cm, nadzemnih etaža su 20 cm.
Fasadni zidovi su kombinacija armirano betonski, i Wienerberger POROTHERM opeka, debljine 20 cm.
Pregradni zidovi unutar stanova su od Wienerberger POROTHERM opeke debljine 10 cm (obostrano žbukani).
Zidovi između stanova su armirano betonski, debljine 18- 20 cm obostrano žbukani.
Zidovi između stanova i hodnika su armirano betonski, debljine 20 cm, s 5 cm toplinske izolacije.
Okno dizala je armirano betonsko, debljine 20 cm, dodatno izolirano prema stanovima.
AB međukatne ploče su debljine 20 cm.

 

FASADA:

Fasada se izvodi po sistemu staklena vuna sa završnim slojem od silikatne žbuke.
Parapetni zidovi lođa i terasa izvode se u kombinaciji armiranog betona s kamenom poklopnicom debljine 3 cm, te ogradom sa lamistal staklom.

 

KROV:

Krovište se izvodi kao ravni neprohodni krov s parnom branom, slojem termoizolacije 30 cm te PVC folijom otpornom na UV zrake i korijenje, filcom, te batudom kao završnim slojem.

 

VANJSKA STOLARIJA:

ALUPLAST Kunststoff-Fensrtersysteme, PVC vanjska stolarija I. klase vrhunskog njemačkog proizvođača s više komornim profilima, ostakljena izo LOW-e troslojnim staklom, sa pripadajućom kutijom za alu rolete na struju punjene poliuretanom te vanjskim prozorskim klupčicama od plastificiranog aluminija i vodilicom za komarnike. Unutarnje prozorske klupčice su od kamena debljine 2-3 cm.

 

ZAJEDNIČKI DJELOVI:

Stubišta su opremljena bešumnim dizalima tipa "SCHINDLER ili KONE" kroz sve etaže. Na stepeništima i podestima je kamen debljine 3 cm, te u hodnicima kamene marmete debljine 1.2 cm. Ograde i rukohvati u stubištima su od inox-a. Videonadzor objekta

 

SPREMIŠTA:

Zidovi spremišta su od siporeksa s bijelim metalnim vratima. Podovi spremišta popločani su keramičkim pločicama. Ventilacija je osigurana u kombinaciji prirodne i prisilne. Svako spremište ima zasebno stropno rasvjetno tijelo.

 

STOLARIJA:

Protuprovalna ulazna vrata T30/44 dB, klasa protuprovalnosti 3 u stanove sa obuhvatnim štokovima. Vrhunski protuprovalni cilindar u "sistemu" (jedan ključ otvara sva vrata, ulazna vrata od zgrade, vrata od stana). Vrhunska austrijska unutarnja stolarija u bijeloj boji, ispunjena šupljom ivericom, sa obuhvatnim dovratnikom.

 

PODOVI:

Podovi soba, dnevnog boravka i blagovaone obloženi su hrastovim parketom dužih letvica. Podovi kuhinje, WC-a, kupaonice, ulaznog prostora i izbe obloženi su keramičkim pločicama, a terase i lođe protukliznim keramičkim pločicama.

 

SANITARNI ČVOROVI:

Sva sanitarna oprema je visoke kvalitete poznatih svjetskih proizvođača (Aquastil, Laufen pro, Grohe, Hansgrohe, Villeroy & Boch). Konzolna WC školjka sa podžbuknim vodokotlićem. Kada dimenzija kako je predviđeno projektom. Tuš kade sa kabinom kako je predviđeno projektom. Umivaonici su 60 cm u kupaonama i 25- 50 cm u wc-ima, odnosno kako je predviđeno projektom.

 

ELEKTROINSTALACIJE:

Elektro brojila su smještena u stubišnom prostoru svake etaže. Elektrooprema je visoke kvalitete poznatih proizvođača. U svim sobama predviđene su telefonske i TV utičnice. Elektrooprema kuhinje: izvod za stropno svjetlo, izvod za štednjak, utičnica za hladnjak, utičnica za perilicu, utičnica u pojasu iznad radne plohe te izvod za napu. Elektrooprema kupaonice: priključnica za perilicu rublja, izvod struje za bojler, izvod struje za nadsvjetlo iznad umivaonika, utičnica sa zaštitom od vode, izvod struje za ventilator. Elektrooprema u hodniku: ugrađeno stropno rasvjetno tijelo, strujni razdjelnik stana, ormarić slabe struje, utičnica, centralni isklop struje cijelog stana. Izvod struje za termostat u dnevnom boravku, telefonske i TV utičnice. Instalacija zajedničkog antenskog satelitskog sustava (sa mogućnošću spajanja na kabelsku tv). Spremišta, lift, hodnici i garaže vezani su na zasebno brojilo zajedničke potrošnje. U spremištima izvedena stropna rasvjeta. Centralni isklop struje cijelog stana (osim bojlera, hladnjaka i klimatizacije).

 

GRIJANJE I HLAĐENJE:

Grijanje na toplanu, svaki stan ima svoje brojilo ispred ulaznih vrata sa daljinskim očitanjem. Digitalni termostat sa tjednim programom. U svim prostorijama blok radijatori " BUDERUS" vrhunske kvalitete i dizajna, u kupaonicama radijatori "ljestve". Klima inverter "DAIKIN" uređaji 2,5-5,8 kW s mogućnošću hlađenja/grijanja. Većina vanjske klima jedinice se nalaze na krovu.

 

 

Mogućnost uređenja po svojoj želji - odabir keramičkih pločica, parketa, unutarnje stolarije ili dodatnih zahvata u prostoru!

 

LOKACIJA: Zapruđe, mirna ulica, uvučena od glavne ceste, a u blizini javnog prijevoza - okretiška tramvaja na križanju Avenije Dubrovnik i Sarajevske ceste. Blizina jezera Bundek (10min pješice). U neposrednoj blizini je i trgovina (3min pješice).

 

Lokacija

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Sve nekretnine