O nama

Poštovani klijenti,

Tražite li pomoć kod prodaje, kupnje, najma ili zamjene Vaše nekretnine? Obratite nam se s povjerenjem; BASILICA Nekretnine - Agencija za posredovanje u prometu nekretninama je tu zbog Vas i Vaših potreba.

Naš stručni djelatnik (agent za nekretnine) će Vam efikasno, pouzdano, diskretno i profesionalno pomoći u prodaji / kupnji / najmu / zamjeni nekretnine. Kontaktirajte nas, i uvjerite se u našu profesionalnost i stručnost.

Na tržištu nekretnina smo prisutni od 2004. godine kada smo započeli poslovanje kao obrt za nekretnine Bonum. Godine 2006. smo prerasli u firmu i nastavili kao tvrtka: Agencija Basilica nekretnine d.o.o., sve do današnjih dana. Godinama uspješno i neprekidno poslujemo na tržištu nekretnina Zagreba i Hrvatske.

Licencirana smo Agencija za nekretnine, koja je upisana u Registar posrednika u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, te imamo osiguranu djelatnost kod Croatia osiguranja. Radimo u vlastitom prostoru, u uredu na adresi Bosanska 5 (Centar Zagreba - između Britanskog trga i Vinogradske). Naše poslovanje smo u potpunosti prilagodili odredbama Zakona o posredovanju u prometu nekretnina.

Kupnja, prodaja najam ili zamjena su složeni procesi koje naši stručni djelatnici s višegodišnjim iskustvom olakšavaju našim strankama, vode ih i ujedno štede njihovo vrijeme i novac.

Zadovoljni klijenti i naši poslovni partneri - investitori su naša najbolja preporuka.
Surađujemo sa odvjetničkim uredom u Zagrebu, te pravno i sigurno pratimo poslove kao što su: prodaja, kupnja i najam, te zamjena nekretnina po principu „ključ u ruke“.

Savjetovanje stranaka i konzultacije su dio naše usluge. Svaki kupac / prodavatelj / najmoprimac / najmodavac ili stranka u zamjeni su nam iznimno važni, stoga imamo za njih osoban pristup.
Naše stranke pri kupnji, najmu ili zamjeni pratimo od početka do kraja, odnosno njihova uknjižba u gruntovnicu, predaja poreza na Poreznu upravu i primopredaja nekretnina su dio uspješne realizacije našeg poslovnog odnosa, odnosno posredovanja.

Po potrebi naših stranaka nalazimo solidne građevinske tvrtke za izvođenje adaptacija i gradnje, geodete, arhitekte, sudske vještake, servis za čišćenje i održavanje.

Energetski certifikat za nekretnine je zakonska obveza kod prodaje nekretnine, a od 2016.g. obveza je najmodavca kod iznajmljivanja nekretnina, stoga stankama je na raspolaganju i naš ovlašten energetski certifikator (brzo i povoljno izrađuje certifikate za naše stranke).

Osnovni podaci:

Naziv:BASILICA Nekretnine d.o.o.
Skraćeni naziv:Basilica Nekretnine
Sjedište:Zagreb, Bosanska 5
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa:Upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 10/11143-2
MBS:080581442
OIB:25875979925
Transakcijski računi i nazivi banaka:Raiffeisen banka d.d. u Zagrebu, HR5724840081103856413
Temeljni kapital:20.000,00 kuna
Članovi uprave:Ines Piskač, OIB: 29831220662, Zagreb, 2.Vrandučka 4